Uw Heat4all ICONIC Infrarood Warmtepaneel met afbeelding

Een infrarood warmtepaneel met een afbeelding geeft de ruimte een persoonlijk accent en dat is de creatieve vrijheid die Heat4all en Infrason u biedt.

 

De keuze voor een juiste afbeelding wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal afbeelding bibliotheken die op elk vlak iets te bieden hebben. Puur decoratief, een mooie flora of fauna afbeelding, of toch een landschap wat tot de verbeelding spreekt. Wat te denken van een beroemd schilderij aan de muur. Ga direct naar:

 

Heat4all Afbeeldingen                         Infrason Afbeeldingen                            Beroemde Schilderijen

 

Een eigen foto is uiteraard uniek, en daardoor erg persoonlijk. Je wilt dat deze foto er op zijn best uit komt te zien op het paneel, het is daarom belangrijk dat de foto een resolutie heeft die geschikt is om uit te vergroten. Infrason kijkt graag met u mee om te bepalen of uw bestand geschikt is om te laten printen. Daarnaast kan Infrason u een voorbeeld print bezorgen met een uitsnede voorbeeld of voorstel zodat u van te voren goed kunt beoordelen of de compositie naar wens is, waarna het paneel met een gerust hart besteld kan worden. De resolutie eisen staan in het schema hieronder.

 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot het bedrukken van een zijdeglans of hoogglans paneel, neemt u gerust contact op met Infrason, dan help ik u graag verder.

Resolutie voorkeuren

Afdrukkwaliteit

 

Perfect

Goed

Voldoende

Matig

Slecht

 Foto Kwaliteit

 

100% en hoger

80% tot 100 %

60% tot 80%

40% tot 60%

0% tot 40%

Vereiste resolutie

 

4724 x 2362

3780 x 1890

2835 x 1417

1890 x 945